Wij van Anom werken aan een website met veel inzichten en mooie messiaanse muziek. Ook kunt u elke dag terug komen voor het laatste nieuws over Israël.

In de bijbel staat dat we goed voor onze Joodse broer moeten zorgen. In de B’riet Chadasha (nieuwe testament) staat dat Yeshua de Mashiach (Jezus Christus) tegen de mensen van de HaDerech (het pad, Christenen) zegt dat ze goed voor de Joden moeten zijn, ze hebben immers veel meegemaakt.

Onze Joodse en Israëlische broeders en zusters weten maar al te goed de toorn van YeHoWaH hun Elohim (G-d).

Wij vinden het ook heel belangrijk om onze Joodse broeders en zusters met veel begrip en respect te behandelen en niet te profoceren dat Jezus heer is maar rustig naar ze te luisteren. zowel de Torah en de Tenach (logisch) als ook de B’riet Chadasha (nieuwe testament) zijn in zeer joodse taal geschreven en veel is er voor ons verborgen doordat de goyim (heidenenen) de Joodse Moedim (door G-d vastgezetten feest dagen) en gebruiken niet begrijpen waardoor we veel van de Joden kunnen leren.

Yeshua de Mashiach zegt ook tegen ons om de BeShoerah van Shalom (het Evangelie) eerst aan de Jood te verkondigen en daarna pas aan de goyim (heidenen).

YeHoWaH is nog steeds de Elohim (G-d) van de Joden en Israëlieten. Het mysterie waarom G-d ineens de G-d van de heidenen is geworden is voor Joodse en Israëlische begrippen niet te begrijpen. Wij Christenen zijn er immers alleen om onze Joodse en Israëlische broers in de laatste tijden tot jaloezie te brengen (Deuteronomium 32;21 Romeinen 10;19)(als de Harpazo naar de Oiketerion heeft plaats gevonden zal hier openbaring over zijn) zodat zij met heel hun hart en ziel YeHoWaH hun Elohiem (G-d) zullen gaan aanbidden.